Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Siriusb #32810 üzenetére

    Hát az az érdekes, hogy a wireless korábban működött LiveCD-vel, telepített oprendszerrel is, aztán már nem, a telepítés során LiveCD-vel sem, de őszintén szólva akkor még nem foglalkoztam vele, gondoltam hátha valami driver hiányzik, majd telepítéskor megoldódik.

    Van egy külső USB-s wireless adapter (TP-Link TL-WN821N), ami probléma nélkül működik, minden külön driver telepítése nélkül is. De a beépített wi-fi nem működik... MIÉRT? :O

    A quiet splash-t most kikommenteltem a /etc/default/grub fájlban, meglátom, minél akad el esetleg, de eddig nem igazán jöttem rá, mivel tököl, de mondom, nemcsak a boot a lassú, hanem minden program első indítása. Számomra érthetetlen.
    Lehet, hogy az lesz, hogy kipróbálom a Linux Mint-et is, de már gondoltam egy olyan elferdült ötletre is, hogy kipróbálom a Windows 7-et is, ahhoz mit szól. Pedig nagyon nem támogatnám a Windows felrakását erre a gépre, elvileg jóval nagyobb hardverigényű.

    Szerk.:

    (#32811) PuMbA : hali! hát tulajdonképpen azért ezt raktam fel, mert gondoltam akkor már használjuk ki a lehetőségeket. De miért eszik több memóriát? :F Mármint számomra nem logikus, hogy attól, hogy az azonos idő alatt feldolgozható adatok száma nagyobb, több memóriát kéne ennie.
    Mellesleg a 32 bites 10.04-gyel is gondok voltak.
    De mondom, miután már mennek a progik, tök faszán gyors, de első indítás meg maga a boot-procedúra kicsit vánszorgós.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Aktív témák