Aktív témák

  • ntomka

    nagyúr

    válasz floatr #36714 üzenetére

    Ezeket a lépcsőket én is megjártam, szinte ugyanezekkel, amit soroltál. Számomra a legproduktívabb MS alapú OS az XP volt, évekig nyúztam, csak úgy, mint más. A vista nálam is kimaradt, főleg teljesítmény okokból, pedig nem lett volna rossz. A 7 az felemás. Vannak benne jó dolgok, de arra jut ugyanannyi rossz is, így se előre, se hátra. Linuxról nagyon rossz emlékeim az ős suse és mandrake táján vannak, amikor délutánokat vertünk el egy vga vagy hangkártya beizzításán, de hibának már akkor sem a linuxot hibáztattam, sőt, rengeteg potenciált láttam a rendszerben, amit azóta az idő beigazolt. Következő használható rendszerem a magyar UHU volt. Imádtam. Kb. azt az irányvonalat képviselte, mint most az Ubuntu. Elismerem, utána volt egy kis szünetem linuxokban, mert akkoriban még mindig nem tartott ott, hogy a napi teendőket maradéktalanul el tudjam végezni. Aztán mikor újrakezdtem, majdnem minden nagyon disztribúciót kipróbáltam. Még a legó arch-ot is. Épp csak az OSX hiányzik tényleg, és hidd el, kipróbálnám gyakorlatban, ha nem lenne annyira hozzákötve a méregdrága gépeihez.

    Leghatékonyabbnak jelenleg a Mint 10/11 vonalat érzem számomra, természetesen saját felületi beállításokkal, de az alaprendszer is sokat számít. Ehhez képest a GS és a unity is nem egy lépés lenne visszafele.

    De azok alapján, amit írtál, elég rossz lehet neked, ha minden rendszert visszalépésnek érzel, mert ezzel én nem így vagyok.

    ツ Headphones on - World off

Aktív témák