Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz aag #40863 üzenetére

    Egyébként még valami a kis Windowsos ömlengéshez, hogy az mennyire egyszerű és könnyen kezelhető. Most azt érzed, hogy a Wines rendszer ilyen baromi jó, értesz mindent, katt-katt megy ahogy kell. De abba már nem éled bele magad, hogy egy teljesen kezdő számára ezek a dolgok sem olyan egyértelműek, ugyanúgy meg kell tanulnia a dolgok működését, a rendszer használatát.
    Én ugyanígy lehetek az Ubuntuval, hiszen jól átlátom, számomra könnyű kezelni, egyszerű és élvezetes a használata. De amíg ide eljutottam addig én is olvastam, tanultam, megértettem és elsajátítottam. Ezt tudom ajánlani mindenkinek, akkor ellehet jutni arra a felhasználói szintre, mikor már egy apró probléma nem lesz az többé.
    Az Ubuntunak meg ahogy felróvod a negatívumait, ugyanúgy tedd meg azt a másik, referencia rendszereddel is. Százszor ellett már mondva, hogy ha nem megy jól az Ubuntu, nem megy rajta semmi olyan ami számodra fontos, akkor használd a Windowst, amin pedig megy minden. De nem, ezt nem teszed meg, csak szidod tovább az Ubit. És miért teszed ezt? Pontosan azért, mert neked a Windows sem felel meg. Az mindegy, hogy mi az oka neki, a lényeg, hogy nem tudod használni azt sem úgy ahogy szeretnéd. Ebből is látszik, hogy tökéletes operációs rendszer nincs, a csodára pedig hiába vársz. Vagy elfogadod a Linuxos világ filozófiáját vagy nem, de megváltoztatni nem tudod akárhogyan is ellenedre van.

    <-ƘƘ->

Aktív témák