Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog (1)

    válasz hallari #41151 üzenetére

    Az XP utána is tele van apró bugokkal meg nagyobbakkal is, csak ugye mivel minden cucc arra készül, a gyártók is szopnak vele, meg mindenki tudja a hülyeségeit.
    Volt egy idő, amikor egyszerűen a Realtek HD chipek drivereivel XP alatt nem szóltak a hangkályhák, csak az eggyel régebbivel... Meg az egyik cimbi gépén pl. a mai napig nem megy az MSN, igaz, az Win7, de újratelepíts után sem, a gyári MSN kliens nem kapcsolódik :D Trillian az megy, de az meg nem tetszik neki -> nem MSN-ezik.

    Amúgy wifi, ilyesmi : Az megvan, hogy Wicd, Wifi-radar, Networkmanager-> semmivel sem nehezebb beállítani vele a wifit, mint winnyózon?

    "Ha mégis lenne, akkor a munkahelyit megoldja a rendszergazda, az otthonit pedig a fizetett support."
    No comment, ugyanezek Linuxra nincsenek? Csak a rendszergazda hülye hozzá - bocs, az milyen szakember? (Jó, mondjuk én meg a Mac OS-hez nem értek :U :W )
    Ráadásul munkahelyi esetben csinálsz egy Linux image-t, amit rendesen beőttél, és azt pakolod a gépekre, és valszeg nem sok user fog panaszkodni, hogy nem szól a Youtube, mert pl. amúgy sem szabad...

    Szóval itt most ott tartunk hogy egyik kutya, másik eb, csak az egyikért vastagon fizetni kell, amiért semmivel sem kapsz többet (kivéve ha nem játszol).

    Amúgy a DOS és a színsémák, az érdekelne bővebben, mert nem emlékszem, hogy DOS alatt színsémák lettek volna :U ;)

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Aktív témák