Új hozzászólás Aktív témák

  • vigyory71

    tag

    válasz #72445440 #107501 üzenetére

    Nem az a baj, hogy ne tudnám átállítani a CB-t modem módba, hanem az, hogy ha megteszem, és mögérakok egy rendes combos routert, (vagy egyáltalán bármilyet), akkor egy ideig még megy is rendesen, de aztán bekattan nála valami, és bár a sebességteszteken teljesen normális értékekkel vigyorog, a weboldalak betöltése kivárhatatlanul lassú lesz. Teker-teker-teker, aztán egyszercsak betölti az oldalt, de nagyon sokára.
    És ez mondjuk 10 oldalból 8-nál ilyen, a maradék kettőnél csak simán lassú. De aztán lehet, hogy éppen másik oldalakra jellemző, hogy nem bírod kivárni, és ami korábban vállalhatatlanul lassú volt, az mondjuk csak simán nagyon lassú lesz. Valahogy nem igazán tudok rendszert felfedezni abban, hogy mi lesz csiga-lassú, és mi csak nagyonlassú.
    Nem mondhatni, hogy a saját routeremmel lenne gebasz, mert az vaskos kis eszköz, nem gagyi. Modem értékeim teljesen rendben vannak, azzal sincs gond. A Voda pedig jogosan csak a vállát vonogatja, hogy használjam a tőlük kapott eszközt, és jónapot. Megjegyzem, azzal nem is jelentkezik a probléma. Szóval egyenlőre nyelem a békát és a CB-t használom router módban.

Új hozzászólás Aktív témák