Új hozzászólás Aktív témák

  • eight

    senior tag

    válasz eight #112143 üzenetére

    Na akkor még egy kis utó-érdekesség.

    Ismételten írtak, hogy ugyan cseréljem már ki a modemet, szóval nagy erőt vettem magamon és felravataloztam a jó öreg 3212-est. Na akkor jött a döbbenet, mert nem a Cisconak volt vége 387Mbps-nél, hanem a netnek amit ezen a végponton tudnak adni, mert az Arris csak 280-at tud ugyanezen a hálózaton.
    Röpke 94 percig ment a zenélés, ami után sikerült elérni valakit és bridge módba rakatni az Arris-t, de hát mindennek ára van ugye:)
    A műszakis kolléga azt mondta, hogy csúcsidő van és hát el kell fogadni, hogy ennyire terhelt a hálózat. Az a jó ebben az egészben, hogy a 3212-ővel eddig mindig több volt, a router rendszeresen méri a sebességet és stabilan ugyanannyi volt a fel és a letöltés éjjel nappal...és pont a csere előtt is direkt külön megmértem, most pedig stabilan csak annak a 70% van meg.

    Összefoglalva tehát: több pénzért + hűségért kaptam egy rosszabb modemet és lasabb internetet (még az is lehet hogy darabosabb is, de ezt még nem tudom).
    De nézzük a jó oldalát, legalább nekik jó volt, mert most már egy régi eszközzel kevesebb van a hálózatban. Aztán hogy ez nálam mit is okozott, az már maszek-nyomor ugye:)

Új hozzászólás Aktív témák