Új hozzászólás Aktív témák

  • zuzmoci

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egyik bongeszom sem mukodik, a virusirtom rendesen frissit, legalabbis ugy nez ki. Remelem, tenyleg azt tolti le, amit kell... Az Orbit a benne levo linkekrol mindent leszed szepen, epp "csak" a bongeszok nem latjak a netet. Par perc mulva a modem is elsotetult par percre, akkor az Orbit is leallt, majd amikor a modem szerint is visszajott a net, az Orbit ismet mukodott, de a Firefox tovabbra sem. Tud valaki segiteni? Ez virus lehet, vagy letezik olyan, hogy a modem bolondult meg ilyen modon? Jelenleg Linux Live fut, minden mukodik. Ezert inkabb valami virusra tippelek, de talan a modem sem szazas, meg ha ezt esetleg nem is o csinalja.

    Parametereim: XP profi, SP3, Avast, Win tuzfal. A rendszervisszaallitas kikapcsolva, a memoriat sem irja ki a vinyora kilepeskor. Semmit sem telepitettem, nem allitgattam, epp a bongeszes kozepen tartottam, amikor ez tortent.

    Az Avast nem talalt semmit, kiprobaltam az a2 Squaredet is, az sem talalt semmit.

    Talalkztatok mar ilyennel? Ez a tunet minden, vagy csak a bemelegites volt? Hogyan szedhetem le?

    Tulajdonkeppen vacakolt mar egy ideje a Firefox, de akkor a modem is mindig kialudt, majd ujraindult, az Orbitot meg nem hasznaltam a korabbi eseteknel, igy azt nem tudom, mit csinalt volna. Attol tartok, a modem is doglodik, meg virusom is van.

    Legyszi segitsetek!

    [ Szerkesztve ]

    "Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel." /Albert Einstein/

Új hozzászólás Aktív témák