Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuudoorkaa

    csendes tag

    válasz Mr.Skyline #50 üzenetére

    Hi!
    Nekem is egy fullos megvett Norton IS-em volt.
    Sürgősen uninstalláltam és elkönyveltem veszteségnek a rá kiadott pénzt. Az AVAST bármikor űbereli. Persze a Win7 gyári biztonsági vackai is kevésnek bizonyultak. Nem gond. A biztonsági mentések (hetenként) aránylag jók. Csináltam egy 100 Gb-os vinyó-partíciót ami csak a rendszer által használt, viccből "B" - nek neveztem - bevette. :-) A sshnash21.dll problémát meg az alábbiak szerint rendeztem el:
    Behívod a Windows Commandert (akár a Total Commandert is lehet) alulra a parancssorába írjad hogy regedit. Enter-t nyomj. Aztán a "keresés" opcióba írd a sshnas21.dll-t hogy a registryben minden olyat kiírjon neked ami erre a szutyokra hivatkozik. Lesz olyan benne hogy "Halo" fene tudja mi. Nos ez egy olyan játék amit nem is installáltál a gépedre - töröld!
    Aztán kilépés mindenből és újraindítás! Csodák csodája nincs hibaüzenet! Minden rendben. Hja elfelejtettem hogy a "sshnas21.dll"-t előre törölnöd kell a gépedről (valószínűleg a vírusirtód elvégezte már, különben mire a hiány hiba- üzenet. :-)) Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák