Új hozzászólás Aktív témák

  • trisztan94

    őstag

    válasz CSorBA #10146 üzenetére

    Igen, ebben igazad van, de jelen esetben igazából teljesen jó ahogy működik, felesleges szerintem bonyolítani. Rákeres a felhasználó arra mondjuk, hogy "Nép" és kidobja az összes Népszínház utcai trafikot az alkalmazás :)

    (#10147) martonx:

    Na most már kezdem érteni, a különbségeket. Ez valahogy nekem kimaradt a tanulásból, sosem volt szükségem arra, hogy tudjam mi az a vastag vagy vékony kliens, de hát minden nap tanul valamit az ember :) Köszi, hogy elmagyaráztad! :R

    "Szvsz egy fejlesztői dokumentáció nem biztos, hogy akkor jó, ha a matematikai alapműveletek tárgyalásával kezdi, ahelyett hogy megtanítana az adott rendszerben fejleszteni."

    Én szoktam szeretni a Microsoft dokumentációit. Például amikor az ASP.NET MVC-t tanulgattam, akkor tök sok jól működő példakódjuk volt, legalább 2-3 nagyon jól leírt tutorial és még a Pluralsight videókat amik MVC-vel foglalkoznak is tök ingyen megnézhettem, tehát az 5*.

    Viszont amit itt Windows 8 - 8.1 WinJS-el művelnek az valami borzalom.. Nincs rendesen dokumentálva, ha valamit keresek (mondjuk pont egy olyan dologba botlottam múltkor, hogy hogyan tudok útvonalat tervezni a Bing Maps Javascript API-jával. Érted, egy egyszerű dolog. Keresgélhettem BING-ben, Google-ben, mire rátaláltam az online playground-jukra, ami nagyon jó lenne, ha nem böngészőbe írták volna. Sok dolog ami itt tök jól működik, az egy Windows 8-as alklalmazásban rossz. :( Értem én, hogy béta, meg minden, de akkor miért erőltetik annyira, hogy Win8.1 alá már csak WinJS-el fejlessz?

    (#10148) Sk8erPeter
    "Jaja, látszik, hogy az adataid sorba vannak rendezve eleve."

    És tényleg. :) Akkor ezek szerint NAV barátunk segített ebben, így ilyen formában ezzel nem kell törődni.

    "Ez egy tök átlagos példa, ami sajnos igazolja, hogy SO-n igazából nem kaptál választ a kérdésedre"

    Hát kaptam is, meg nem is. Megoldható ez a probléma amúgy egyszerűen JS-el? Valaki ajánlotta a TAFFYDB-t, ami egy adatbázis szerű dolgot akar szimulálni JS-ben, ki is próbáltam. Ott van egy olyan query, hogy .select({content: {like: "valami"]]), ennek meg is örültem, hogy ez lesz amit keresek, de kiderült, hogy szinte pontosan ugyan azt csinálja, mint a SO-s válasz amit elfogadtam. (Amúgy mi a f*szért van -2-n a kérdésem?! :( )

    https://heureka-kreativ.hu

Új hozzászólás Aktív témák