Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz inf3rno #17024 üzenetére

    Igen, az benne van a pakliban, hogy a következő frissítéskor valami nem lesz klafa, de viszonylag ritka.

    Jó helyen keresgélsz, mert a legnagyobb sérülékenysége a CMS rendszereknek egyébként az, hogy nem frissítik az emberek, illetve ahogy írod is, hogy feltelepítenek egy halom plugint, aminek a felét nem is használják, de bekapcsolva marad, a másik felét meg nem frissítik. Legalábbis nekem ez jött le az elmúlt 10 évben.

    Mondjuk nekem nem főállásom a webfejlesztés, csak a munkám egy része, sok éve már, hogy CMSen kívüli oldalt írtam (ha mostanában kell, akkor max sima statikus oldalt). HTML, CSS megy (ezért sem szeretem pl: a WP beépített szerkesztőjét és a drag and drop vackokat), de ezen túl csak amit nem tudok megkerülni, azt csinálom meg. Programozás pedig régen érdekelt, de az már sok éve volt, igaz most újra elkezdtem ismerkedni a világgal, a Pythonnal barátkozom. Én anno a Pascal, C korszakban lemaradtam, azokhoz képest lenyűgöz a nyelv egyszerűsége és gyorsasága (utoljára talán a C# órákon éreztem ezt a fajta dolgot, hogy lehet valami a kapcsolatunkból :DDD).

    Van olyan ismerősöm, aki 20+ éve fejleszt CRM rendszereket, kb. 5 éve tért át WP alapokra és eddig gondja még nem volt vele. Én az ő ajánlására - és a piac változása miatt - mentem a WP felé Joomláról, illetve előtte Drupalról, mert a WPhez képest kb. mindegyik kihalt mára.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák