Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz Sk8erPeter #1984 üzenetére

    Egy kis megjegyzés: hagyjátok az atw-t, az extrát, meg a többi suttyó helyet; vagy lassúak, vagy odab*sznak egy nagy dög reklámot... számomra egyik sem szimpatikus... :(
    Nekem egy ideje fő szempont, hogy gyors legyen, elég nagy legyen a tárhely, és ne legyen reklám. Elrontja az egész oldal kinézetét.
    Külföldi host-ból jó például az általad is mondott 000webhost, annyi bajom van velük csupán, hogy szó nélkül törölték az accomat. Sem e-mail, se dögölj meg, csak eltűntek az oldalaim, és megszűnt a fiókom. Pedig nem volt rajta semmi warez vagy pornó, arra gyanakszom, hogy azért lehetett, mert nem angol nyelvű (ezáltal le se tudták ellenőrizni, mi van az oldalakon).
    Szóval jó lehet, de fenntartásokkal és biztonsági mentésekkel ajánlott kezelni! :D

    A legtutibb pedig magyar, méghozzá a newhosting. Jó ideig még csak nem is hallottam róla, nem annyira populáris, mint a többi. Viszont ez garantáltan a legjobb, gyors, nincs reklám, elég a tárhely, és mindig megy.
    Én egy jó ideje ezt használom, azóta nincs problémám :K
    Jah, egy "negatívum" lehet: csak saját domainnel lehet menni, de igazából aki komolyabb oldalt akar, az úgyis vesz valami .info domaint, az meg 1-2 dollár körül kapható godaddy-n.
    Remélem segítettem valakinek a fentiekkel ;)

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák