Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Speeedfire #5194 üzenetére

    Nem, elindultunk onnan, hogy meg lehetne oldani JavaScripttel történő legenerálás segítségével is.

    "A blogosra meg még mindig nem látok jobb példát, mint a js parse.
    Nem egy adott dologra akarok valami csinálni, hanem olyat ami többféleképp is feldolgozható."

    DE azt mondd már el, hogy MIÉRT NE LENNE MÁR JÓ úgy, hogy JavaScript-objektumokból generálod le? :O :O :O
    REKLÁM gyanánt elhelyezett KÜLSŐ LINKEKRŐL beszélünk, ugye? Tehát olyan linkekről, amik nem szeretnéd, hogy bármilyen módon is befolyásolnák az oldalad értékelését Google részéről.
    Akkor nem rohadtul mindegy, hogy most blogban vagy egy full más jellegű oldalon használod fel ugyanazokat a JavaScript-függvényeket/-osztályokat?
    Próbálom még jobban megvilágítani a dolog lényegét: azért lenne jobb JavaScripttel legenerálni, mert akkor így könnyű kezelni ezeket a linkeket, egybetartoznak a megfelelő elemek, és olyan DOM-elemet generálsz belőle, amilyet csak nem szégyellsz (meg amit a böngésző és a JavaScript megenged). Plusz akkor ugye nem kellene belegányolni a szövegbe azt a parse-olandó szövegrészletet, ami ugyanúgy rontaná Google szemszögéből az oldalad megítélését...
    Az, hogy parse-olni szeretnéd azt a sz@rt, csak a megoldás nyakatekertté tétele.
    Miután sikerült parse-olnod a szöveget, megint csak át kell alakítanod a megfelelő struktúrájú DOM-elemmé, csak kissé bonyolultabb lesz feldolgozni a BBCode-jellegű karaktersorozatot, úgy, hogy ne kövess el benne ordas nagy hibát (a parse-oló függvényben), amit elkerülhetnél, ha eleve egy könnyen kezelhető szerkezetet használnál.

    Én tényleg szeretném csak megérteni, hogy miért mondod, hogy az én megoldásom nem jó, azért erőltetem a témát, mert érdekel a véleménykülönbség oka.
    Lehet, hogy nem egészen jött át, pedig még jsFiddle-példát is mutattam...

    (#5193) PazsitZ : az a baj, hogy már én sem értem. :DDD Valahogy most annyira totál más nyelvet beszélünk Speeedfire-rel, hogy egyikünk sem érti meg, mit akar a másik. De örülök neki, hogy ezek szerint nem csak én nem értem már a célt, meg hogy mi miért nem jó. :D Azt hittem, csak velem van a baj.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák