Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz TOTAL LOKI #5460 üzenetére

    Át tudod ültetni, de ehhez előbb meg kell ismerkedni a rendszerrel.
    A népszerű CMS-eknek az is nagy előnye, hogy a legfontosabb dolgok vagy a core részei, vagy külön modulként meg vannak írva (nagy a közösség mögöttük), így jelentősen redukálják a fejlesztésre szükséges időt. Az is igaz viszont, hogy az első ismerkedés kicsit nehézkes lehet, először nem látod át a menürendszert, stb., de amint egy kicsit belejössz, megtérül a munka, amit addig belefektettél (pl. dokumentációk, tutorialok, könyvek olvasgatása), mert utána gyorsan fog menni minden. Eleinte az első CMS-sel való megismerkedésnél nekem is kicsit káosz volt, hogy mi hol is található, meg mi miért úgy van megoldva, ahogy, aztán belejöttem, átláttam, és örültem, hogy rászántam az időt.
    Ha kíváncsi vagy véleményre, én a Joomlát semmiképp sem választanám, helyette inkább Drupalt vagy WordPress-t (utóbbiak közül én a Drupalt preferálom, mivel azt ismerem, és mivel úgy tudom, a kódja is igényesebb). Drupal topic is van, ha segítség kell. :)
    Egyébként nem akarlak feltétlenül rábeszélni a CMS használatára, de ha komolyabb projektről van szó, és pl. admin-felületet is szeretnél biztosítani a megrendelőnek, akkor mindenképp áttérnék a helyedben. Persze kalkuláld hozzá a fejlesztési időhöz azt az időt is, amíg megismerkedsz a rendszerrel. De csomó minden szimplán összekattintgatható. Persze a PHP-vel is ideje megismerkedni. :D

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák