Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsyx

    aktív tag

    Sziasztok!

    Vagy egy elég nagy problémám. Játszottam Borderlandsal, kifagyott szerver keresésnél, ekkor próbáltam visszalépni XP-be Ctrl-Alt-Del-el, Alt-tab-al, stb., de nem sikerült. Reset híján a tápnál kikapcsoltam a gépet. Újraindításnál nem tölt be az XP, egy csíkot megy aztán újraindul a gép.
    Egy másik HDD-n levő Windows 7-es rendszerre rákötöttem a problémás merevlemezt, ott azt írja, hogy meg kell formáznom az XP-s merevlemezt. Gyanítom, hogy a fájlrendszer csúnyán sérült az előző eset miatt.
    A kérdés: ki lehet valahogy javítani a fájlrendszert, anélkül hogy formáznom kellene? Nem próbáltam még ki, hogy mit lép egy XP telepítő CD berakására, de ha esetleg rá tudnék telepíteni a meglévő XP-re egy újat (tehát nem formáznám, csak rátelepíteném), akkor az asztalon, dokumentumokban levő fájlok elvesznek, vagy csak és kizárólag az XP működéséhez szükséges fájlokat cseréli ki? (250Gb adatról lenne szó... :( )

    Várom mielőbbi segítségetek!
    Üdvözlettel: kacsyx

    u.i.: Az is elégséges megoldás lenne, ha legalább valahogy "bele tudnék nyúlni" a winyóba és ki tudnám menteni a legfontosabb adatokat. Van erre valamilyen program?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák