Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz szaszlaci #40670 üzenetére

    Az Asus hangkártyák topikba aki Xonar-t vett mindenki arra panaszkodik hogy váltani kell a különböző kimenetek közül egy drága kártyán, bezzeg az alaplapin mindig szóltak egyszerre, te vagy az első akinek ez nem tetszik :D

    Konkrétan mit szeretnél elérni? Mert pl a Realtek HD Audio Manager mindig kéznél van ott lenémíthatod az analóg részt amikor zavar. Ill ha az előlapi panelt akarod elnémítani akkor ahogy az alaplap leírásában is van, ugyanitt a sárga mappa ikonra (Csatlakozó beállítások) klikk és Előlapi jack aljzat észlelés letiltása ha ki van pipálva akkor van hang az előlapi panelen, ha nincs kipipálva nincs rajta hang. Ez akkor igaz ha a házban lévő előlapi paneled AC97 és nem HD audio típusú.
    Ha meg egy lejátszóprogramban spdif-re állítod a kimenetet akkor szerintem nem fog szólni az analóg rész és fordítva, vagy igen?
    Nekem is ALC662 van de már Win7et használok és itt a beépített Wasapival megy szépen, XP-n meg még Xonar-t használtam úgyhogy nem próbáltam a Realtek-kel ASIO-t se meg spdif-et se XP-n, szerintem ott nincs más lehetőség az ASIO4ALL-on kívül.

    Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

Új hozzászólás Aktív témák