Új hozzászólás Aktív témák

  • tortilladude

    újonc

    Sziasztok! Jobb "Wifit" szeretnék otthonra.

    Most van:
    Telekom 30 Mbps előfizetés (mert 'aszondták ez a kiépíthető maximum), ZTE Speedport Entry 2i szolgáltatói modem (csak 2ghz, nincs USB), 3 teló, 1 laptop, 1 PC.

    A tervem az hogy a PC-hez vásárolok egy ASUS USB-AC68 AC1900 vezeték nélküli USB hálózati adaptert mert jókat olvastam róla, az én igényeimet kielégíti, és szeretném a lakáson végigdobott kábelt elfelejteni.

    A kérdés:
    Ha a kaksi modem mögé bedugok egy routert passthrough üzemmódban akkor a logikám szerint a lakáson belül lesz 5ghz, a 3 teló, laptop, PC jóval gyorsabban fog egymással kommunikálni. Erre a célra egy TPLink Archert (C5 v1, v2, vagy C7) szeretnék a kedvezőbb ára miatt ( TPLink TL-WDR4300-om volt és szerettem). Néha szeretnék USB-vel merevlemezt kötni a routerbe hogy minden eszközről képeket lehessen rá másolni. Szerintetek létezik ennél "jobb" megoldás? (a lefedettség az mindegy, jelen körülményekkel is van mindenhol jel, az eszközök egymással való kommunikációját szeretném gyorsítani). Illetve a modem és router közötti (kábeles) kapcsolattól nem lesz túl nagy a "ping"? (játéknál).

    Már annyit olvastam a dolgokról hogy szétrobban a fejem. Ezért fordultam hozzátok, hátha valaki rábólint hogy szerinte is jó, vagy van-e nagyon rossz tapasztalat.

    Köszönöm szépen előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák