Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz bl4ze #52688 üzenetére

    Jó lenne tudni, hogy a laptopodban milyen foglalatú a WLAN modul, pl. mini PCI-e vagy M.2. Az sem volna rossz, ha megnéznéd, hogy 2 vagy 3 antennád van-e (jellemzően 2 van (ezek fekete vagy szürke színűek, ha van harmadik, az fehér színnel van jelölve és sok esetben nincs is használatban)).

    Amúgy a 3160-at húzd le a képzeletbeli listáról, az elméleti maximuma is feleannyi, mint a 7260-nak (433 Mbps vs 867 Mbps 5 GHz-es sávon). 7260-ból nálam itthon 2 db is üzemben van (router-oldalról egy TP-Link Archer C5 v1 van), nem tudok rá rosszat mondani.

    Amivel még meggyűlhet a gondod, az az, hogy egyes gyártók (rád nézek, Lenovo meg HP!) szeretik azt művelni, hogy csak BIOS whitelist-jében felvett pár kártya jó a notijaikba. Ez sok esetben kikerülhető (régebbi, UEFI előtti Lenovo notiknál még egyszerű is, gyakorlatilag olyan módosított BIOS kell hozzá, ahol a whitelist ki van ütve), de nem mindig.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák