Apple rendszerek üzemeltetését is vállalja a Navigator

A Navigator, mely egy közel 100 főt foglalkoztató IT-outsourcing szolgáltatást nyújtó vállalat, érdekes hírrel jelentkezett: versenytársait megelőzve elsőként jelentette be Magyarországon, hogy az Apple rendszerek professzionális üzemeltetését és támogatását felvette szolgáltatásai közé. A cég szerint az Apple az évek során szélesen differenciált prémium márkává vált és egyre többen döntenek bevezetése mellett a vállalati szegmensben is.

Az Apple hazai képviselete jelentős eseménynek tartja az együttműködési megállapodást. „Meggyőződésem, hogy a NAVIGATOR Informatika Zrt.-vel közösen sikerül végérvényesen eloszlatunk azt a tévhitet, mely az Apple termékek és megoldások más rendszerekkel való inkompatibilitására vonatkozik, épp ezért tartjuk mérföldkőnek a két vállalat együttműködését” – mondta el Majoros Miklós, az Apple hazai képviseletének néhány hete kinevezett új megbízott ügyvezető igazgatója.

A strukturált hálózatok tervezése és kiépítése mellett a szolgáltatások között megtalálható lesz a hálózatintegráció, a hálózati eszközök menedzselése, hálózatok teljes körű üzemeltetése és 24 órás felügyelete, valamint a hibaelhárítás is.

Azóta történt

Előzmények