Az Epic Games szerint meg kellene tagadni az Apple kérését

Az Apple nemrég fellebbezett a bíróság döntése ellen, és annak felfüggesztését kérte – az Epic Games ezzel egyáltalán nem ért egyet.

Az Apple nemrég azt kérte a bíróságtól, hogy függessze fel az Epic Games elleni, trösztellenes perben hozott döntését. Az Epic Games jelezte: ellenzi ezt a várhatóan hosszas fellebbezési folyamatot.

Az Apple-nek december 9-ig van ideje együttműködni a bírósággal, de már jelezték, hogy fellebbeznek, és megkérték Yvonne Gonzalez Rogers bírónőt, hogy függessze fel a döntését. A fellebbezés több mint egy évet vehet igénybe.

Az Epic legutóbbi bírósági beadványában azt állítja, hogy a felfüggesztésnek jogi értelemben nem tesz eleget az Apple, vagyis nem tudja igazolni, hogy visszafordíthatatlan kárt szenved, ha akár átmenetileg együttműködik a bíró határozatával, és azt a fellebbezés során mégis megfordítják, visszavonják.

Az Epic szerint ezt jelzi az is, hogy az Apple a döntés után egyből pozitív megjegyzéseket tett közzé, és csak később kért felfüggesztést.

Az Epic azt mondja: a közérdek azt kívánja, hogy tagadják meg az Apple kérését. Hozzátették azt is: a történelem mutatja, hogy bírói utasítás nélkül az Apple semmit sem változat.

Az Apple kérésére kapcsán november 9-én tartják a meghallgatást.

Azóta történt

Előzmények