Itthon is erősödött a Konica Minolta

Huszonkét százalékkal növelte árbevételét a Konica Minolta Magyarország Kft. a 2005 áprilisától számított pénzügyi év első felében a tavalyi év azonos időszakához képest. A japán gyártó magyar leányvállalatának árbevétele április 1. és október 31. között 1,9 milliárd forintra nőtt – főként a megújult termékpalettának, ezen belül is az új színes digitális dokumentumkezelő rendszerek nagy sikerének köszönhetőn.

A Konica Minolta világszerte nagy sikereket ért el a színes nyomtató-másoló rendszerek értékesítésében – a magyar leányvállalat ezen a területen 2005 első három negyedévében  350 százalékos növekedést ért el a 2004-es eredményekhez viszonyítva.

A gyártóhoz kapcsolódó hír, hogy Konica Minolta Magyarország a digitális fotópályázatának lezárulta után is biztosítani szeretné a felhasználók számára, hogy a kiválasztott terméket még vásárlás előtt kipróbálhassák, ezért  továbbra is fenntartja az ingyenes tesztnyomtatás lehetőségét. A www.minolta.hu/tesztnyomtatas weboldalon található képek közül a cég bármelyiket kinyomtatja a kiválasztott színes nyomtatón, majd a nyomatot díjmentesen kiküldi az érdeklődő részére.

Azóta történt

  • Jól megy hazánkban a Lexmarknak

    A nyomtatógyártó magyarországi kirendeltsége jó évet tudhat maga mögött. Nőtt a piaci részesedés is.

  • Nem pörög a hazai nyomtatópiac

    A Sulinet Expressz program beszűkítésével lassult a magyar perifériapiac. A vásárlókat egyedül a fotónyomtatás hozta lázba.

  • Újrahasznosít a Konica Minolta

    A Clean Planet környezetvédelmi programot mostantól kiterjesztik a visegrádi országokra is.