Bemutatta új navigációs szoftverét a Nav N Go

A Hannoverben ma kezdődő CeBIT szakkiállítás apropóján a Nav N Go Kft. bejelentette a készülékgyártó OEM-partnereknek szánt iGO primo navigációs szoftver piacra dobását. A program ugyanarra az egyszerűen kezelhető felhasználói felületre épül, mint a tavaly kiadott iGO amigo, de több mint 30 funkcióval és több száz továbbfejlesztett megoldással egészíti ki az iGO My Way motor repertoárját.

A Nav N Go szoftverszériájának legújabb terméke az OEM-gyártók egyéni igényeire szabott grafikus felhasználói felülettel (GUI) rendelkezik, de az olyan opcionális funkciók, mint például a teherautó- vagy flottanavigáció, is az eszközgyártók igényeit hivatottak kiszolgálni. A cég sajtóközleménye az újdonságok közül kiemeli a „Driver Alert” funkciót, amely a figyelmeztető útjelző táblák és az útkereszteződések előzetes, valósághű megjelenítésével igyekszik javítani a vezetés biztonságát, valamint a domborzat új, valósághűbb megjelenítését. Az iGO primo új, „Intelligens útvonaladatok” szolgáltatása a hét adott napjának és az adott napszaknak megfelelően tervezi meg a lehető legjobb útvonalat a Tele Atlas és a Navteq közlekedési adatai alapján.

„A navigációs szektorban működő OEM partnerekkel folytatott ötéves közös munka során szerzett tudásunkat egy olyan kifinomult és funkciókban gazdag termékbe gyűjtöttük össze, amely valamennyi gyártó piaci igényeit képes kielégíteni. Vállalatunk PND-portfóliójának csúcsterméke az iGO primo” – mondta a bejelentés kapcsán Vahl Tamás, a Nav N Go ügyvezető igazgatója.

A cég az iGO primo első kiadásait a CeBIT 7-es csarnokának C36/2-es standján a kiválasztott partnerek készülékein mutatja be – közölték.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények