Szüneteltethető tányéros tévét kínál a T-Home

Új műholdastelevízió-csomaggal jelentkezik a T-Home. Amint a szolgáltató ma bejelentette: az ajánlat azoknak szól, akik a nyaralójukban sem szeretnének tévé nélkül maradni, de a téli hónapokra nem akarnak feleslegesen havi díjat fizetni.

A Nyaraló Sat TV néven futó csomagokat évente egyszer legfeljebb 6 hónapig 0 forintos havi díjért lehet szüneteltetni úgy, hogy azok az év további részében ugyanúgy és ugyanazokkal a funkciókkal használhatók, mint a hagyományos Sat TV szolgáltatás. Ezekhez is rendelhetők minicsomagok, illetve több vevőegységgel akár több készüléken is használhatók.

A 19, illetve 59 tévécsatornát tartalmazó akciós Nyaraló Sat TV Alap és Családi csomagokat csak az ország meghatározott településein lehet megrendelni, kétéves hűségszerződéssel. Az ajánlat a T-Home meglévő és új lakossági előfizetői számára is elérhető. Előbbiek az Alap csomagot 1590 forint havi díjért kaphatják meg, 4990 forint telepítési, valamint 0 forint szüneteltetési és 0 forint visszakapcsolási díj mellett – közölte a vállalat.

Azóta történt

Előzmények