Új hozzászólás Aktív témák

  • Mukk

    tag

    Sziasztok!

    TV vásárlás elpőtt állok, de kicsit máshogy közelíteném meg a dolgot, mert nem áll össze az, hogy mire kell figyelni. A helyzet az, hogy még analóg TV-nk van, semmi más extra, most pedig eljött az idő digitálisra áttérni, de a mediabox, mediaplayer, router, stb kiegészítők között eléggé elveszek egyelőre, szóval rendet kéne vágni :)
    - UPC-nk van, valszeg marad is. Ha jól tudom, médiabox vagy médiakártya elengedhetetlen a dekódoláshoz (jól tudom?:), és nem szeretnék sok dobozt, szal kéne tudja fogadni a UPC-s médiakártyát.
    - A TV-kben megtalálható médialejátszó mennyivel tud kevesebbet az asztaliknál? Mezei felhasználó vagyok, semmi extrára nem vágyom, talán leginkább arra, hogy ne legyen 2-3 extra doboz a TV mellett/alatt/fölött:) szóval médialejátszó előny, ha nem használhatatlan (mezei user szemmel)
    - wifi-s TV-kell tudok otthoni hálóra csatlakozni és másik gépről lejátszani vagy az a wifi-s internetelérést jelenti?
    - Szeretnék a TV-nél egyel jobb hangfalat/soundbar-t illetve DVD lejátszót is. Ezzel kapcsolatban kell vmire figyelni? Érdemes ugyanazt a márkát választani, mint a TV vagy mind1? Esetleg jó tipp?

    Főleg filmezésre lenne, de nem bánnám az alacsony válaszidőt, arra az esetre ha később egy konzol is csatlakozna a háztartáshoz. Szeretném, ha időtálló lenne a cucc.

    Segítsetek pls, hogy merre nézelődjek (nem úgy mint pl MediaMarkt:), miket ajánlanátok? 42" és 150-200k körül gondolkodom, de - mint láthatjátok - képlékeny:)

    THX :R

    Mukk

Új hozzászólás Aktív témák