Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz superg #19825 üzenetére

    Még egyszer, nem javítja a feketét, úgy sz*r ahogy van, az már kérdés, hogy látványilag tetszik-e vagy sem. Volt hasonló LG-m, felsőkategóriás, kikapcsoltam, semmit nem javított. Kalibrálva sokkal jobb eredményt értem el.

    Azért találták ki ezt a funkciót amiért a Philips az ambilight-ot, azaz a szemet átverve feketét lássunk, egyik így másik úgy oldja meg. A micro dimming elegánsabb, de sajnos elvesznek a részletek, akkor lenne az igazi ha pixel dimming lenne. :) Akkor van értelme. Az ambilight meg látványos.

    Azon meg nem tudom mit nem értesz, LG-Philips IPS panel gyár volt, nyilván az volt az elsődleges paneljük, elvétve volt VA paneles termékük, de láthatóan az IPS-t jobban kedvelik. Tényleg nem érted, már semmi köze a holland gyárhoz, távolkeleten gyártják ahogy a Blaupunkt tv-ket is, tehát a mai Philips, Blaupunkt nem ua. a minőség mint 20 éve. :)

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák