Új hozzászólás Aktív témák

  • Willie

    őstag

    Sziasztok!

    A Samsung topikba már beírtam, de hátha van itt valaki olyan, aki csak ezt olvassa.

    Van egy LE32C650 TV-m van, amelyet a szüleimnek szeretnék adni. De lett vele egy probléma, ami nagyon bosszant. Történt hogy múlt hétvégén Budapesten voltam és amíg nem voltam itthon áramtalanítottam a készüléket. Sajnos azóta nem megy a beépített médialejátszó.
    Egy külföldi fórumon olvastam, hogy a DLNA bezavarhat, úgyhogy a hálózatról lehúztam és utána nyomtam sokáig az EXIT gombot és úgy állítottam vissza a gyártói beállításokat. Próbáltam több pendrive használatát, külső HDD-t is próbáltam, de mindegyikkel kudarcot vallottam, pedig eddig ezeket használtam. Az összeset 0 méretűnek látja, amikor be szeretnék lépni a Videos/Music/Photos mappába, akkor a következő üzenet fogad: No movie/music/photo files on current device. Select another category.
    Van frissebb firmware, de azt sem találja meg az USB-n, úgyhogy nem tudok frissíteni. LAN-on keresztül pedig nem talál semmit.
    A TV szerviz részében sosem módosítottam semmit, a PVR nincs aktiválva. Esetleg ott kellene valamit állítanom? Vagy csak szimplán bedöglött benne valami és muszáj szervizbe vinni? Amennyiben szerviz, akkor az gondolom nem lenne olcsó mulatság. :(

    Azt hiszem mindent leírtam.

    Nagyon fontos lenne, előre is nagyon köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák