Új hozzászólás Aktív témák

  • wolf033

    senior tag

    válasz superg #21352 üzenetére

    Én vettem is egyet a fekete péntekes 48W585-ből. :)

    Egyébként Én monitor vásárlás előtt voltam így ahogy most sokan vannak TV vásárlás előtt. Milyet, hol, mit kell nézni stb. stb. stb. aztán végül vettem egy Dell 2312hm-et egész jó áron ph-n de elég sok olvasgatás és várakozás aztán megint olvasgatás kérdezősködés várakozás után. 1-2 hónap biztos eltelt mire rászántam magam és megvettem.

    Minél tovább válogat valaki és olvas fórumokat vásárlás előtt annál nehezebb lesz a végén eldönteni, hogy most akkor mit is vegyen , főleg ha bizonyos keret közé van szorítva. Szerintem minden TV-nek van előnye hátránya. Olyan nincs, hogy valami mindenkinek megfeleljen. Kell valami kompromisszum.

    Én pl. akartam tv-t venni 40" körül de nem ilyen gyorsan. :)

    Csak azért vettem meg a Sony 48W585-öt mert baszottul leárazták. Nem is akartam ekkorát :DDD de ha már jött ez az akció (170 helyett 140) akkor úgy voltam vele, hogy ekkora tv-t ennyiért nem biztos, hogy tudok majd venni. Elmentem az MM-be megnéztem és megvettem. Tök átlag felhasználónak (mint pl. Én) még szerintem az sem tűnik fel ha esetleg a fekete nem teljesen fekete. Általános felhasználásra szinte az összes megfelel. Én most utána sem olvastam ennek a Sonynak, hogy miket írnak róla úgy vettem meg. Van hozzá alapból 2 év gari. A leírását elolvastam a TV-nek ami alapján nekem megfelelt és menetem vásárolni. :D

    Persze még mielőtt valaki félre értené amit írok nem azt akarom mondani, hogy ne olvassunk utána annak amit venni akarunk, főleg több 100 ezres dolognál csak egy idő után átbillenünk a ló másik oldalára és csak húzzuk halasszuk a vásárlást mert a végén azt sem tudjuk mit akarunk. :)

    Mindig jönnek a meglévőnél újabb típusok amik valószínűleg valamivel jobbak.

    Csak ennyit akartam hozzá fűzni a fórumhoz mert ez kikívánkozott belőlem.

    Bocs ha van benne egy kis off is. :)

    Jó vásárlást!!!

Új hozzászólás Aktív témák