Új hozzászólás Aktív témák

  • Dareiosss

    senior tag

    válasz liszi70 #32626 üzenetére

    Ne haragudj, de pont az ellenkezője történt : "Azok dicsérik az LG tévéket, akiknek érdekük fűződik hozzá. Vagy vettek egyet és a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" elv alapján rábeszélnek, szívjál Te is. Vagy jutalékot kapnak az ajánlásokért."

    Ezt nem én írtam.

    "Tényleg az összes? Linket dobsz? Egyébként ha szelektíven olvasol akkor megismétlem neked. : [link] :) És nem ez az egyetlen."

    Sztem egy 5 éves cikk nem releváns...

    "Ha ez igaz (HA igaz), akkor ez pont elég érv és teljesítmény ahhoz, hogy ne nézzük le az LG márkát, úgy "általában". Tehát ha nem jobb, de olcsóbb, az már bőven elég indok az elismertségre."

    Aki olcsót akar az vegye engem nem zavar.

    "Ha az eddigi érvrendszered megállja a helyét (HA megállja), akkor a Pana vagy Sony nem is annyiba kerül, tehát nem fair az összehasonlítás."

    De fair, mert ha valaki azt kérdezi melyik az adott kategóriából a legjobb képminőséggel rendelkező akkor nem az olcsó de elfogadható az ajánlható, hanem inkább a drágább de jobb.

    "Arról nem is beszélve, hogy szerintem semmi értelme műszaki eszköznél "általában" márkáról beszélni, mert típusok és a típusok ár-érték aránya az, ami nagyon fontos. A szavaidból azt veszem le, hogy az LG-nek igencsak jó az ár-érték aránya. :)"

    Sztem pont hogy nem jó, mert én nem szívesen adok ki pénzt olyanért amitől nem sokkal többért jobbat tudok venni....

Új hozzászólás Aktív témák