Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Sziasztok!

    Beszéljünk a méretekről egy kicsit...

    60-65"ben gondolkodom.

    Mivel tegnapelőtt sikeresen addig variáltam, hogy lemaradtam a MM-ben 358ezerért megfogható 65-ös Sony W857-ről, így tovább kell gondolnom a lehetőségeim. (igazából az az egy db. elérhető, június óta a falon pörgő kiállítási darab annyira nem vonzott a sok száz üzemórájával. Bár lehet, hogy így is hozni kellett volna ennyiért)

    Onnan indulok ki, hogy különleges igényeim nincsenek.
    Jelenleg gond nélkül nézek egy 6200J és egy 6400H modellt. Nincs problémám a képminőséggel. (de tavaly ilyenkor meg a 6400 mellett egy H5000-et is néztem még a hálóban és ott sem volt gond egy-egy filmet egyiken abbahagyni és a másikon folytatni).
    Ergo ha jól beállítom magamnak a képet, akkor nem szokott lenni problémás, kiugró képminőségbeli különbség egy-egy 1080P film megnézése közben, vagy Xboxon.
    Tehát elvileg megelégszem egy alapmodellel is bizonyos keretek között.

    Ebből kiindulva, most 257ezer az eidigtalon a 6200-as Samsung, 60" méretben.
    Ennyiért viccesen jó ajánlatnak tűnik. (azért a 65" jobban bejönne, de most nem feltétlen muszáj plusz 100 ezret kidobnom).
    A legnagyobb baj, hogy itt vagyunk Black Friday előtt két héttel, ami miatt van bennem egy jó nagy fék, hogy mégse bukjak rá azonnal most már semmire és várjak...
    (ezt persze nyilván tőletek sem várom, hogy jóslatokba menjetek).
    De úgy kicsit érdekelne, aki mostanában már komolyabb szinten nyomon követte a TV árakat, hogy mit várhatok a legolcsóbb 60-65" méret árszegmenséből? (400-ig tutira nem fogok elmenni, de 300-350 még befutó lenne egy 65"ös méretre, így azzal legalább egy ideig biztosan megint jól ellennék)

    Kérdés, hogy vajon ez a 6200-as Samsung 60" előfordulhat-e, hogy most majd még 250 alá is bekúszik esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák