Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz #94529552 #35317 üzenetére

    Világos.

    Köszönöm!

    Akkor lassan feladom a dolgot és nem nézelődöm tovább. Az a helyzet, hogy gyakorlatilag én maximálisan elégedett vagyok az 55"-ös KU6000-es Samsunggal.

    Csak az a fránya méret, annyira mennék már följebb, legalább 60"-ra...

    De ma telepakoltam két 500-as külső HDD-t 4K demo anyagokkal, meg pár filmmel és most oda-vissza esem egyik ámulatból a másikba.

    Szóval tény, bárki, bármit mond, rohadtul szép minden-MINDEN- egy ilyen 4K-s TV-n még akkor is, ha csak belépőmodell.
    A Grand Tour bevezető Mustangos képsorait nem győzöm újra és újra lejátszani:) De azért tisztában vagyok vele, hogy a 4K-s filmek gyér felhozatala miatt nem kell hosszú távú élményekre számítanom, de azért a lényeg és a legfontosabb, hogy egy ilyen 4K TV-n a sima 1080p-s filmek is marha jól néznek ám ki, sőt!
    (de még egy Válótársak HD is olyan szép képet produkált rajta a minap, felvételről megnézve, hogy végig azon gondolkodtam, vajon miért nem alap ez ma 2016-ban, hogy ilyen képpel rendelkezzen minden TV csatorna. Akkor nem lenne itt semmi gond. De egy 4K-s demozás után azért eléggé lelombozó tud lenni, mikor visszapattintom a TV-re a képet és meglátom az SD felbontású MindigTV-s alap RTL klub képét:)

    Szóval ezek után már kételkedem, hogy most kb. +30-40 ezerrel többért kicseréljem-e a 4K-s modellt a régebbi, simha FHD-s, de 60"-as Samsung J6200-ra.

    Picit van egy olyan érzésem, hogy most inkább okosabb lenne hátradőlni és csak simán élvezni egy kicsit a TV-t. Jövő karácsonyra is kell hagyni valamit. Akkorra talán lesznek 300 alatt is már UHD 60-65"-ös TV-k... (bár két éve is már 300 körül lehetett elhozni egy komoly, felső-középkategóriás Sony-t, Samsungot, most sem állunk sokkal jobban ár/érték arányban. (vagyis ettől sokkal olcsóbban még mindig csak a belépőmodellek vannak)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák