Új hozzászólás Aktív témák

  • Kabel15

    aktív tag

    Sziasztok! LED TV-t szeretnék venni. Valahogy a SONY mellett kötöttem ki. Ami fontos lenne. Konzol mellé vásárolnám. Majd az új generációsok (PS4,XBOXONE) Mellé szeretném. De addig is HD filmeket néznék rajta.
    Az ár amit kiadnék érte 200.000ft. +/- 10.000ft. 42" tévét szeretnék valahogy a 32" eset kicsinek találom.
    Egyenlőre 2 néztem ki: HX750 és a W650A-t. Ha jól tudom az egyik tavalyi modell a másik pedig már az új 2013 as. Sajnos egyikről sem találtam tesztet youtube on van 1-2 video a HX750 ről de azok is csak inkább kicsomagolások. Amit találtam 2 különbség a 2 TV között az az, hogy a HX750 tud 3D-t a másik pedig nem, valamint a W650A X-reality-PRO val van a HX750 pedig csak X-Reality vel. Ez csak olyan marketing duma amit próbálnak az emberek torkán legyömöszölni vagy tényleg szabad szemmel látható különbség is van? Találtam összehasonlító videokat itt is de örülnék egy márkafüggetlen véleménynek is :D
    Ami kérdés még felmerült bennem, hogy a HX750 3D téren hogy teljesít? Ugyanis ez lenne ami mérvadó. Ha nem sikerült valami jóra és még nem túl kifinomult. Akkor lehet érdemesebb lenne 2D-s TV-t vennem.
    Géppel lenne összekötve és HDMI-n keresztül nézném a filmeket. (Egyébként ez minőségben ugyan olyan mintha BluRay lejátszó és lemezről menne?) Engem az internetes funkciók igazából nem nagyon érdekelnek, csak filmnézésre és játékra lennének használva :)

    UI: Ha van más gyártó aki hasonló árkategóriában jobb TV-t kínál akkor osszátok meg velem :)

    Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb

Új hozzászólás Aktív témák