Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    Néztem electroparkot, ott nem tüntetik fel garit. Pl amikor mosogató gépet vettem ott nem volt magyar nyelvű használati sem. Persze ha nincs probléma a termékkel akkor oké, a baj ott jön, ha mondjuk fél év múlva megszűnik a bolt és más néven létre jön egy új. Akkor bolti gari esetén hova viszi az ember? Persze ha tényleg adnak magyarországi garilevelet, akkor oké, de azt el fogja fogadni a hivatalos szerviz?

    Digitalko ~20eFt-al több. De persze őket sem láttam a hivatalos viszonteladók között. Ennyi erővel lehet ugyanaz a cég mint electropark. :P
    Mi a különbség az ES6500, 6540, 6560, 6570 között? Csak a kinézet? Találni erről valami kézzel foghatót ahol egymás mellett látom őket?

    Az ES6100-al szemben a 65xx szériában látom már van Micro Dimming meg 400Hz-nek írja, bár utóbbi nem nagyon izgat, valódi 100Hz legyen meg. MD jó dolog vagy parasztvakítás?

    És végül ha maradok mondjuk Aqua-nál (mert ott is van 2 év gari), akkor az F6400 ad valami újdonságot a fentebb említett ES típusokkal együtt? Minőségben azonos, gyengébb vagy erősebb, mint az ES széria?

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák