Új hozzászólás Aktív témák

  • crosscut

    csendes tag

    Úgy néz ki visszaküldöm az LG 47LA660S készüléket:

    -Game módban minimális input lag van. (LCD monitorhoz képest érezhető egy nagyon kicsit, főleg Wiinél és Kinectnél érezhető)
    -Ha kikapcsolom " nem tartja a HDMI jelet"= mindig villan egyet a PC mikor ki/be kapcsolom TVt.
    -Digi animal world/Travel (felsöbb tartományban lévők) nem jönnek be rajta (digitális).
    -Menürendszere katasztrófa + egyszerre nem tudok analógot, digitális csatornákat nézni. Tehát hiába nyomom előre/hátra a csatornákat nem lép át automatikusan a digitálisról az analógra (és fordítva persze)
    Ezen az sem segít ha kedvencekbe rakom a csatornákat mert akkor berakja mind az analógot és digitálisat is ugyanazon kedvencek csoportba viszont csak azokat mutatja a kedvencekben amelyik módban van a TV (antenna vagy kábel)
    Smart TV , mi? Egy smart TV ilyen alapvető dolgoknál kezdődne szerintem , és nem ilyen facebook, youtube baromságoknál. Az a "custom csempe" opcíó is olyan mint a......semmi értelme.

    Mindezek csak azért rossz dolgok mert a régi samsung TVmnél ezek nincsenek. Input lagot nem igazán veszek rajta észre, tartja HDMI jelet, Digi animal world/travel megy rajta, és egyszerre működik rajta az analóg/digitális.

    A 3D és a nagyobb képátló miatt kár érte. Szép képe van, nagy, és jó rajta a 3D, és hangja is jó alapból. (LG)

    Úgy néz ki hogy nem fogok újat venni. Sajnos nekem aktív 3d kizárt, ezért csakis LG. Viszont nem igazán találok 30 ms körüli input lagosat ami 3D is.

Új hozzászólás Aktív témák