Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz Mr.Csizmás #4335 üzenetére

    Miert ne vonatkozna? Nincs kulon kikotes.

    7. § * Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

    Ha a vasarlast koveto 3 napon belul egy vasarolt termek meghibasodik azt azonnal cserelni kell. A 15 napos elallas az teljesen mas. Sot ez az egyeduli olyan helyzet amikor nem kell a bekelteto testulettel szerencsetlenkedni, ha ilyen van rogton lehet menni a fogyasztovedelmhez es nem fognak atzavarni a BT-hez :K :

    7/B. § * (1) A 3. §-ban, az 5. § (2)-(4) bekezdésében, valamint a 6. és 7. §-ban foglalt rendelkezések megsértése esetén a fogyasztóvédelmi hatóság jár el a fogyasztóvédelemről szóló törvényben meghatározott szabályok szerint.

    En sem veszek mar tavaly ota semmit, orulok hogy kicsit kevesebb mint 9 honap alatt lezartuk az ugyet, visszakaptam a penzem es azota semmi. Alza, Amazon, Scan, Overclockers, Newegg, magyar bolttol ugy veszek mindent hogy garancia jotallas az ugy nincs :DD .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák