Új hozzászólás Aktív témák

  • RPZ

    tag

    válasz PociAti #8176 üzenetére

    A papír természetesen jól volt kiválasztva (és a legjobb minőségű papírt vettem hozzá).
    Igen itt valami színtér probléma van, és ezért örülnék ha lenne valami megoldás. De normál esetben csak fel kellene tennem a drivert, aztán bármilyen programból, v. akár csak simán a Windowsból tökéletesnek kellene lennie az eredménynek.

    Itt írkálnak valamit, amit nem nagyon tudok értelmezni.
    [link]
    Két elégedett youtubert láttam ilyen/ilyesmi nyomtatóval, és mindkettő ezzel az Epson IJ Printer 07.icc profillal nyomtatott photoshopból. Nekem nincs ilyen profil benne, ill. az is probléma lehet, h bár kipipálom, h a Photoshop kezelje a színeket, a nyomtató ezen driververziójában nincs színkezelére vonatkozó paraméterezhetőség, így lehet, h. át sem adja a programnak a lehetőséget.

    Találomra dobtam a képre 40 egység telítettséget + 40 élénkséget, ill. a színeket eltoltam cián felől vörösbe 20-al + kékből sárgába 20-al. :Y
    Így bombasztilusak lettek a fák ill. a fű is, a bőrszínek még kicsit túl vörösesek is lettek, viszont a fehér ruha már elment világoskék felé, ill. a fekete zakó csak még erősebb kék lett, bár erőteljessége miatt tetszetős lett, de akkor sem fekete. A fekete hajat sikerült neki feketére kiadni.
    Szóval meg tudja ez jeleníteni amiket kell, de valahogy el van mászva a színtér.

    Ráadásul nem szeretnék minden egyes képpel szerencsétlenkedni. Ha ki akarok nyomtatni 20 képet, azt jó lenne egy kattintással :( !!!

Új hozzászólás Aktív témák