Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    Belga karácsonyi koncert megvolt... :)
    "Felkészültem" a hangulatra: ismi mondja, hogy találkozzunk... Corvin negyednél most épp a sétány részen sörösök vannak, lehet venni. Na, én félhárom felé odaértem, ezek épp nyitogattak, de azért sikerült kipróbálni 3 sört, aztán jobbnak láttam enni egy hamburgert is, mert ki tudja, meddig fog nyúlni az este.
    Bamba Marha burgerben volt most egy egész szimpatikus pulled pork burger, tépett malac, hamburgerhús, kellékek, börgerszósz, alul-felül zsemle. Eladó lányka kérte, jöhet e bacon, szóval az is akadt... Nagyon korrekt, és életmentőnek is bizonyult.
    A találkozó technikai okokból viszont nem itt, hanem a Boráros tér mellett, a Pavilonnál volt. Ott még sikerült 3 meggyes sört inni, mert volt idő, aztán a Budapest Parkban még asszem 3-4 sört, meg 2x2cent Takamaka Kokos-t. Ez utóbbi szerintem valami rum alapú kókuszlikőr lehet, és nem nagyon aljas, mert túléltem a napot.

    A koncert zseni volt, ezek tényleg karácsonyi koncertet adtak, volt egy szerencsétlen jelmezes csóka jegesmedvének öltözve :D ~24 fok lehetett, kellemes meleg volt. A csóka végig "ropta". Talán ha 2 számot nem ismertem, mert azok olyan lemezekről jöttek, amiket én annyira nem szeretek, így kimaradtak. Sok ismert nóta lement, de volt pár, amit hiányoltunk, meg lehetett volna 2 óra helyett inkább 3-4. ~22:00 felé véget ért a koncert, utána még dumáltunk haverokkal, mert ott összefutottunk velük is.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák