Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Phülöp #21003 üzenetére

    Nekem ilyen Genesis van, csak nem szürke, hanem zöld a gombja, elég régi cucc. Amíg volt a patronban CO2, addig nyomtam, mint süket a csengőt. Azt kifogyott, és lusta vagyok visszacserélni a patront.
    Volt régebben egy kisebb készülék, az valami alapcucc volt, egy palackkal. Megörököltem, mert nem használták. Nyáron vittem melóba, csinált pár liter vizet, egy bennmaradós hétvége után hétfőn kollega nyomott egy adagot, majd az egész cucc felrobbant... Akkor lett a Genesis, mert kellett a fröccsbe a szóda. Használtan vettem, aki eladta, az is olyan lett, mint én, hogy lusta volt cserélni a patront. Ekörül szembesültem, hogy a patront cserélik másikra, de nem veszik vissza. A felrobbant cuccnak megmaradt a patronja, a használthoz meg adott a gazdája egyet, hogy tudjam mivel kipróbálni. A készülék mellé kaptam még pár flakont is, amikre felhívta a figyelmem, hogy le vannak járva...
    Igen, van neki 1-2 év szavatossági ideje, vagy mi, de én nyugodtan használom tovább, elég tartós palack, de szódavizet régen nem láttak már.
    Szóval, ha veszel ilyen gépet, akkor a szörpök vételekor kérdezz rá, hogy ez a szavatossági dolog mennyire komoly.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák