Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Samott #75995 üzenetére

    Itt is folyamatosan blokkolnak mindent, amit tudnak. Buszmegállónál 2-sávos út összehúzva 1-be, aztán a busz beáll a szűkületbe. Ha mondjuk a mentő áll mögötte szirénázva, akkor az IJ, de egyébként csak simán idegesítő.

    Most a faluban átvezető főúton lesz majd 400 méteres egyenes szakaszon 4 db fekvőrendőr 2 db zebrával megosztva. Ott vonul át a Volvo Trucks és a Volvo Cars munkásainak egy jó része, és nem csak azok akik a faluban laknak, hanem a falun át haladnak a belváros felé.

    Jelenleg kábé 20-centis hosszú és 4-5 centi mély felmarás van az aszfalton. Saját autóval egyesben mennek át rajta. A céges kocsikkal vagy a lesz@rom sofőrök azok ilyenkor a szembesávban kövér gázzal kikerülnek, mert úgy az igazán jó, majd be eléd és satu.

    Ez az út az, ami a "főtér" felé vezet (Tuve Torg) és ott van az összes bolt és posta, meg az orvosi rendelő.

    A forgalom másik része a város körüli elkerülő és a városból kivezető országúton halad a gettók felé. Lásd Angered és Bergsjön. A harmadik része pedig a nagy hídon át megy a város déli része felé. Ott az út 3-sávos többnyire és 70-es és 80-as határok vannak. Kivéve, amikor a hídon felújítás megy (minden nyáron a következő 3-4 évben talán), akkor 2 sáv járható 40-el. Na, olyankor aztán van sor szépen.

Új hozzászólás Aktív témák