Új hozzászólás Aktív témák

  • Varoz

    őstag

    válasz Kameleon5 #38015 üzenetére

    X-T10 majd X-T20 után mondom, hogy semmi baj nincs az AF-fel. Az X-T10 picit lassú volt, de a X-T20 már teljesen jó. Simán fotóztam vele a motorosokat Kakucson és nem volt életlen kép.
    Amit Stauffenberg írt, ki kell ismerni, nem véletlen van vagy 5-6 féle AF-C mód, mert az adott helyzetnek megfelelőt kell használni. Nem fog senki rábökni, hogy X eseményre a 3-as mód kell, de ha kitapasztalod, akkor a barátod lesz. :K

    "Leginkább sztatikus témát fotózom egyébként, csak ugye dslr esetén sűrűn csúszott el az af, illetve volt dolgom erős frontfókuszos vázzal is többek közt..."

    Szvsz ezt bármelyik X megugorja. Eleve FF/BF hiba nem létező fogalom a MILC rendszernél.


    csaabz

    Miért? Mert minden Sonysta űrtechnikának állítja be? Megkockáztatom, hogy amatőr vagy hobbi szinten rá se jönnél a különbségre.
    Persze extrém helyzetekben biztos ki lehet mutatni az előnyét AF fronton, de ki fotóz úgy? Az leginkább pontosan tudja is, hogy mi kell neki.

    *Cserébe vesz egy A7III-at és retteghet, hogy szétesik-e a redőnyzár. ;]
    Tudom ez FF, de nem kell elájulni a Sonytól sem.

    [ Szerkesztve ]

    hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

Új hozzászólás Aktív témák