Új hozzászólás Aktív témák

  • jones965

    Modder

    A mennyiben most teljesen kivülállóként, és csak a topikban leírtak alapján kellene véleményt formázni a szóban forgó kártyákról ( GTX 470-480), akkor az alábbi megállapításokat tehetném:

    -1. Csak olyan vegyen ilyet, akinek sok felesleges pénze van és megszállott NV-s.
    -2. Iszonyatosan hangos, meleg, sokat fogyaszt.
    -3. ár/érték alapján nagyon rossz mutatókkal bír.
    -4. Teljesítmény/fogyasztás hányadosa rossz.

    Ezeket ha összegzem, akkor hanyatt homlok menekülnék az NV termékeitől. Valamiért mégsem teszem. Habár nem vagyok a szóban forgó kártya tulajdonosa, de a kérdést nem szubjektív vélemények alapján szeretném eldönteni, hogy leszek a későbbiekben, vagy sem.
    Maradnék az objektív megítélés mellett. Na ebből van itt kevés.
    A teszt gyakorlatilag teljes, bár én is mint NV kártya tulajdonos, hiányolom a kártyában rejlő képességek bemutatását, már ha a cikk megnevezése erre utal, függetlenül attól, hogy ez a későbbi fejlesztések kapcsán mennyire zsákutca vagy sem.
    Ehhez azt tudnám hasonlatnak felhozni, hogy egy versenyautót is mikor kipróbálnak, hogy mire képes, a teszt közben nem veszik el a gázpedálról a lábukat, mert a konkurencia autója padlógáznál ment ilyen sebességgel.
    Tudomásul kellene venni, hogy az Nvidia a PhysX tecnológiát alkalmazza jelenleg, amit az érdekeltségi körébe tartozó játékíró cégek be is építenek a szoftverekbe.
    Amennyiben a PH teszt teljesen részre hajló mentes lenne, mint ahogyan azt hirdetik, akkor ennek a tesztben is helye lett volna.
    Így a kártya ezen információk hiányában a laikus számára csak félkarú óriásnak tekinthető.

Új hozzászólás Aktív témák