Új hozzászólás Aktív témák

  • SSJPeter

    őstag

    válasz bigdigit #4875 üzenetére

    Sajnos nekem nem jó ez a driver. :(

    Az egyetlen játék amivel gondom van eddig az a Metro.
    Egyszerűen a standard rendszer beállításom mellet 30 mp után megáll a kép és nem válaszol a program de csak akkor ha én lövök...ha nem csinálok semmit csak egy helyben állok akkor nem csinálja ezt.
    Na most először azt hittem ez szín tiszta rendszer tuning hiba így vissza is vettem 3.6-ról 3.5-re a procit és így csak elvétve csinálta ezt...
    Azért nem igazán egyértelmű,hogy ez az instabil tuning miatt van mert a Crysis-ban is ezt csinálta amíg fel nem raktam a 257.15-ös bétát...azzal ez megszűnt Crysis-ban és csak a Metro-ban maradt meg.
    A Crysis-el ráadásul rengeteget játszottam ezekkel a tuning beállításokkal, ráadásul az újabb driverrel meg is szűnt a probléma.

    Most azt reméltem,hogy a Metro is jó lesz de ezzel az új whql driverrel már a menüben kifagy!!!
    De semelyik más játékban nincs gond...pl. az AVP-t is hiba nélkül vittem végig...
    Na most nem hinném,hogy a rendszerem csak a Metro-ban lenne instabil úgyhogy úgy gondolom ez driver probléma ami még nincs megoldva.
    A slusszpoén pedig az,hogy amikor uninstalláltam ezt az új drivert a rendszerem is kifagyott kékhalállal, visszaraktam a bétát.

    Úgyhogy gyúrhatnak még arra a driverre.

    Van itt még valaki akinek problémája van a Metro-val?
    Na nem mintha tetszene a játék...szóval leszarom ha nem megy és a tuningot sem fogom csak ezért az 1 játékért visszavenni.

    Van itt olyan aki szerint ez nem driver gond?

    [ Szerkesztve ]

    Let’s go Brandon!

Új hozzászólás Aktív témák