Új hozzászólás Aktív témák

  • #06658560

    törölt tag

    válasz Lackó86 #4041 üzenetére

    Ez csupán annyi, hogy ha a warm start be van állítva, s aktív, akkor egy kis ablakot dob fel a program indításakor, amiben tudsz válogatni, hogy milyen modullal akarsz dolgozni, nem az alapértelmezett üres assemblyt nyitja meg. Ha jól emlékszem jobb klikk egy ikonon alul vagy jobb oldalt, customize és valahol azon belül állítható be. Amiket beleteszel azok ha jól emlékszem a start menüben kiemelődnek, s nem kell modulváltáshoz átmászni ezer oldalon. A warm start ablak elérhető még emlékeim szerint az ikonsoroknál szereplő, adott modult mutató ikonra kattintva is.

    masta_dry: ez nem r19 móka, régebbiek is képesek ilyet művelni, és általában eléggé eldugott a beállítás. Ha jól emlékszem az optionsben kell elmélyedni.

    S ha már CATIA előjött: valaki tudja miképpen lehet CATIAból tűéles tiffet készíteni nagyon minimális méretben? Kolléga most készített rajzról egyet, 10MiB tömörítetlenül, de nem éri el a pdf minőséget sem, miközben kapott máshonnan alig pár KiB méretűt, hatalmas lepedőt marha jó minőségben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák