Új hozzászólás Aktív témák

  • szika87

    aktív tag

    válasz DarthSun #5423 üzenetére

    Na megjött az X-FI Titanium HD :C (Nem hiába kevesen válnak meg tőle mai napig)
    alig vártam hogy kipróbáljam, nagyon komolyat szól a kis Eris 3.5-el, tényleg kristálytiszta hangzás, érezhetően szebb és részletgazdagabb mint a Z volt, pedig igazából arra se tudnék rosszat mondani.

    Igazából hasonló hangzást kaptam (végre) mint amit annó az Auzentech Prelude adott, sőt, ez a Titanium valahogy "színesebb" olyan ereje és részlet gazdagsága van egy egy robbanásnak filmben vagy játékban hogy eszméletlen (pedig nem nyúltam az EQ-hoz). De zenében pedig még nagyobbat villant, főleg bit-match playback-ben.

    A régi CMSS-3D ami ebben van sokkal jobb és pontosabb, mint a Z szériákban lévő SBX studio pro. ASIO támogatás, hardveres EAX 5.0 (én szoktam játszani régebbi játékokkal)
    THX TruStudio Surround, MIDI szintetizátor (jó kis dos-os játékokhoz szintén jó lehet)

    Ami negatív tapasztalat:
    - Lassabb, puritánabb szoftver mint az SBX studio pro, vagy mint ami az új szériás AE kártyák
    - Szoftveresen nem lehet kapcsolgatni a fejhallgató / hangfal kimeneteket
    - Nincs benne fejhallgató erősítő (pedig mintha az adatlapján azt láttam volna hogy 330 ohm-ig tudja kezelni őket) ehhez képest nem bírja meghajtani a Beyerdynamic DT770-et (250 ohm)

    Éppen ezért vagy veszek egy külső fejhallgató erősítőt (bár nem volt betervezve) vagy megtartom a Z-t, és azt használom majd ha fejhallgatózok, a Titanium HD-t meg mikor a hangszórókat.

    [ Szerkesztve ]

    We are here for a good time, not a long time.

Új hozzászólás Aktív témák