Új hozzászólás Aktív témák

  • dhcodoki

    senior tag

    válasz Pazolini #134473 üzenetére

    Azt a "csúnya" áthúzott mondatot inkább ébresztőnek (na nem a reggel miatt) szántam. Próbáltam nem lóháton ülő, sz@rral dobálózó, széles szájjal mosolygó arisztokratának tűnni. Az előbbi soraimmal csupán egy példát írtam, melyet mindenki saját helyzetére, környezetére formálhat.
    Sokszor a topikból kiragadva egy-egy divatot, semmibe véve a teljes egészet, próbálunk hódolni a hobbinknak. Ami részben meghozza a boldogságot, de hosszú távon nem kifizetődő. Benne voltam, átéltem... hosszú, poros, kátyúkkal teli út.

    Persze a kérdező sokszor ugyanolyan hibás, elvégre neki kéne átlátnia a történetet. De ha nem teszi, legalább a válaszadók fontolják meg jobban a tanácsaikat. Ez egy mozi építő topik, ha jól tudom. Akkor építsünk is mozit, vagy legalábbis egy mozira hasonlító "tárgyat". Tök mindegy, hogy nappali, vagy "dedikált" szoba. Ne pedig a kütyü fétisünket helyezzük előtérbe és húzzuk rá a másikra, ezáltal is terjesztve a fertőt. Persze igényli a hobbi, de nem első helyen.

    Én azt tanácsolom a fórumtársaknak (a fentebb felvázolt helyzet miatt ebben a topikban is elfér), hogy a rendszer összeállítása során felejtsük el a kábel tuningot. Van már akkora tapasztalat, információ áradat, hogy helyesen párosítsuk össze eszközeinket. Megtudjuk szerezni a szükséges infót, hogy mit mivel érdemes házasítani. Mit hogy kell elhelyezni. Legyen ezen a hangsúly. (persze ettől kütyüzni még lehet, de csak ésszel és pénzzel) S ha minden összeállt és maradt még egy kis pénzünk, lecserélhetjük a gyári kábeleinket.
    Ne pedig azt kelljen olvasni a fórumon, hogy ha megvetted az álmaid erősítőjét, akkor gyorsban cserélj hozzá kábelt, mert az csak úgy lesz jó. Mert csak úgy találod meg a hozzá passzoló hangsugárzót. Ja, hogy nincs még szubod?! Nem baj, te csak cserélj kábelt, mert óriási tartalék van még az erősítőbe.

    A hangrendszer értékének 30%-át kábelre költeni?? De hokedlin ülök. Ugyan már. ..és sok ilyen példa van.

    A felszólalásod kifejezetten üdítő volt. :K

Új hozzászólás Aktív témák