Aktív témák

  • rétisün

    veterán

    válasz BF_ÚrIsten #10383 üzenetére

    "meg elvileg kisebb a monoblokk gyárilag"
    most őszintén, kit érdekel, mekkora a monoblokk gyárilag? (mert ezek szerint ez már nem a gyári) ahhoz kell neki jónak lenni, ami most benne van a bicajban, nem? (azért sztem ez minősíti a szerelőt :((( vagy próbálta más szavakkal elmagyarázni, hogy lusta normálisan beállítani a váltót?)
    úgy nézem, mintha nem lenne teljesen párhuzamos a váltó terelőlemeze a lánccal. ha a váltón kicsit fordítasz úgy, hogy a terelőlemez alsó (hátsó?) részét kifelé húzod, valószínűleg meg is szünik a problémád.

    más: összfutottam szki-vel délután, és mivel amúgy is bringázni indultam elmentem vele egy darabon. éppen csak útbaejtettük az fpeter által már többször felemlegetett bozsok-botfa közötti emelkedőt, így már az is megvolt :DDD
    én továbbra is azt mondom, itt a környéken nincs olyan melkedő, amihez ne lenne elég a dupla hajtómű, illetve (esetemben) a 42/27-es áttétel.
    persze nem azt mondodm, hogy nem fujtattam a végére, mint a thomas a gőzmozdony, de igen, megcsináltuk :))

    (#10392) tzimash: ugye?
    (#10395) tzimash:(sztem) azzal kéne kezdenie (főleg egy magát szerelőnek nevező akárkinek) hogya lánccal párhuzamosra beállítja a váltót...aztán lehet játszani bovdennel, végállás-csavarokkal, megatöbbi...

    (#10393) szki: tessék a rétisünt nyugodtan kisbetűvel írni :K

    [ Szerkesztve ]

    war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

Aktív témák