Új hozzászólás Aktív témák

  • boeing707

    csendes tag

    válasz ócskás #2464 üzenetére

    Köszönöm a gyors választ. De!
    Hosszabb ideje levelezésben vagyok a 12. GUMO PR részlegével. Az általad említett adatok valósak, Ez így is volt a 80-as években.
    Viszont TAB nem a Bakonyban van, s ott mint a GE-n is kitünően látható, kettőnél több, de négyszintes lakóépület van. Az említett iskola, Szabadi, egyforma távolságra van Tab-tól és a Bakony-tól is, viszont Szabadiban nem tudok orosz iskoláról. Bár az írásmód egy esetleges változata Szabadbattyán-t is jelentheti. S TAB nem természetvédelmi területen van.
    Annyi ismert, hogy a Dombóvár-i 22-esektől teljesen független alakulat volt TAB-on, viszont az elmondások szerint, ugyanazon technikát üzemeltette. De akkor hova tartozott?
    Hogy még tisztább legyen a kép, a в/ч 13355, п/п 16205, Ajka közelében települt?????,
    de akkor hogyan találhattunk в/ч 13355 számú pecsét viaszt a Császár-i objektum laboratóriumának ajtaján? Vagy az lehet hogy a Bakony és a Vértes is hegység, s ez az apró nüansz nem jelentett problémát a sokkal nagyobb távolságokhoz szokott harcosoknak,vagy nem volt pénz egy korrekt számú pecsétnyomó elkészítéséhez, vagy a Császári objektum körletét egészen máshol kell keresni. Ami az objektum "veszélyességi" fokozatát ismerve, teljesen életszerű lenne.
    Szerintem a követendő "irány" a kettő darab úszómedence, mert ez nem volt egy mindennapi berendezési tárgy az objektumokban. Hátha találkozott már valaki közülünk ilyennel. Lehet, hogy Császáron az általunk üvegháznak vélt beton teknő a gyerek medence, mert a másik az egyértelműen úszó medence. De viszont itt nincs kettő darab ötszintes lakó tömb. Tehát sok mindent találtunk de sajnos nem egy helyen.
    Ezt olvasva a 12. GUMO elhárítói elégedetten dörzsölik a kezeiket, s örülnek, hogy a magyarok még mindig rossz irányban tapogatódznak.
    De már szűkül a kör.
    Ócskás! Az is ismert, hogy a ЮГВ megfelelő alakulatait adott esetben a KIROVOGRAD-i ARZENÁL látta el utánpótlással, legalább is a 60-as, 70-es években, nem az Ivano-Frankovszk-16, mert ott a csomagok összeállítása történt, a különböző beszállítoktól beérkezett összetevőkből. S innen szállították ki a készterméket az Arzenálokhoz. Vagyis, ezt a buktatót már kisimítottuk.

Új hozzászólás Aktív témák