Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Qtya123 #29166 üzenetére

    Ahogy mondod. Én motorral is mindig azt az elvet vallottam, hogy minden időjárási körülmény között meg kel tanulni vezetni.
    Motort télen is vezettem, hóban, fagyban, jégben. Ha itt megtanulsz közlekedni az esőben vezetés, vizes aszfalt fel sem tűnik. Autónál dettó. Leesik 2 csepp eső Pesten, és jönnek a ráfutásos balesetek, szirénázó mentők egész nap...A téli időjárásról ne is beszéljünk. Gőzük nincs az autóvezetőknek mit és hogy kellene csinálniuk, hogy jobban menjen nekik. Attól hogy hóban, esőben nem mennek, magukkal baxnak ki, mert ha egyszer száraz időben elindulnak, visszafelé meg jöhetnek havazásban, csodálkoznak, és felteszik a kérdést maguknak, hogy "ez most akkor hogy is történhetett meg velem?". :( Ideális körülmények között pedig mindenki "Raikönnen" szindrómában szenved, és tolja neki, villognak, megy az agresszió. Amikor viszont kicsit is eltérőek a körülmények, szinte mindenki meg van "bénulva". Vagy ott vannak a hétvégi autósok, akik nem mernek nagy forgalomban autózni. Aztán jön az izzadás, ha belecsúsznak, mert nincs rutin. Mindig elgondolkozom, hogy ezek az emberek miért menekülnek az elől amiben fejlődniük kellene. Hiszen ha valamiben nincs rutin, azt gyakorolni kell, a kitérés ezek elől megbosszulja magát. Lehet a tanulás eleje "rögös" lesz, de meg fogja tanulni.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák