Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    Istenem még mindig azon a pár száz forintos "átverésen" megy a nyavajgás? A svájci frank alapu hitelesek átverve érezhetik magukat az kemény dió. Minden szolgáltató emel/emelt vagy emelni fog, mert megtehetik és mert szükséges. Minden ország más és más gazdasági és politikai befolyásoltság alatt áll és ahhoz igazodik. Teljesen felesleges külföldi példákat felhozni. Oké angliában olcsóbban veszel xifont meg olcsóbb a percdíjad, de könyörgöm anglia gazdasági nagyhatalom, de legalább baromi drága a megélhetés (kaja + lakás). Ennyi erővel azon is elkezdhetnék rimánkodni, hogy mennyire át vagyok verve mert 5 évvel ezelött 300 ft volt egy doboz cigi most meg az átlag ár erősen közelít a 600 ft felé.

    Ok ezek tények, köszönjük, hogy megosztottad velünk, hogy a csúnya gonosz szolgáltatók emelnek hűség ellenére.

    Nekem is emeltek, nincs hűségem és nem érzem magam átverve és nem is szeretnék váltani. Nevezhet emiatt bárki naivnak, hogy így gondolom, de megváltani a világot nem fogom azzal, hogy szolgáltatót váltok vagy arról próbálok meggyőzni másokat.

    Sokkal jobban aggódnék a benzin árak miatt mint amiatt, hogy 1 év alatt 2000 Ft-al többet hagyok x vagy y szolgáltató zsebében

Új hozzászólás Aktív témák