Új hozzászólás Aktív témák

  • stingy2

    senior tag

    válasz dchard #83013 üzenetére

    Nem neked, csak úgy általában, hogy ne tűnjön személyeskedésnek. Az iróniát sem értem stb...
    Szóval a diszlexiával küzdő, valamint szép magyar nyelvünkön írt szöveg(em)et értelmezni nem képes, de azért az észt permanensen osztó fúrumtársaknak írnám:
    Tegnap megejtett, az itt leírtakkal megegyező témájú. (Kiegészítve a Fogysztóvédelmi hatóság felé megindítandó folyamattal arra az esetre, ha nem jutnánk egymás közt dűlőre) panaszlevelemre, sovány disznó vágtában ma meg is érkezett a Voda válasza, melyben sűrű elnézéskérések közepette jóváírják a felszámított 2990Ft-ot, a Világ napijegy árát. Ezen kívül biztosítottak, hogy náluk az ügyfél a no.1.
    Szóval hiszti mi, kicsi autóversenyző? :D 'eementek ti a sunyiba, attól hogy nem tudtok szöveget értelmezni, még tisztában voltam vele, hogy igazam van, és ki is álltam érte. Ennyike. Szép napot! ;).

    Részlet a mailből:
    "Először is engedje meg, hogy a felmerült kellemetlenség miatt szíves elnézését kérjük! Szeretnénk tájékoztatni, hogy panaszának lezárása érdekében bruttó 2.990 forint kompenzációt rögzítettünk ....számlafizető azonosítóra vonatkozóan..."

    Részemről ezzel végleg lezárva, okoskodók kíméljenek, és így ki is békültem a vodával, legalább is amíg nem csinálnak vmi butaságot :).

    [ Szerkesztve ]

    INTJ

Új hozzászólás Aktív témák