Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    válasz katt777 #5028 üzenetére

    Te most szopatni jársz ide? Mert akkor csak így tovább. :C Mint House M.D. Becsörtet, mindent mindenkinél jobban tud, szánalmassá teszi a környezetét 3 mondattal, aztán lelép. :) Jókat szórakozom.

    Akkor most informatív leszek, veled ellentétben. Az, hogy 20% a különbség a két kártya közt, eleve kinyilatkoztatás az nVidia részéről. Mert árban 30000, vagy még több az eltérés. Hogy ezt az előnyt megpróbálhatod lenyirbálni, külön bónusz. A 470 is tuningos lehet, de valószínűleg közel sem ennyire (ld. fogyasztás és (dobpergést kérek ld. gpu felépítése). Mert ha megnézed a 104-es gpu-t, a butítás, mint fogalom egészen új értelmet nyer...

    Minden tiszteletem végső soron azé, aki megveszi a Fermi100-asra épült kártyákat, mert szükség van azok egyedi képességeinek kamatoztatására. Munkaállomásokban, grafikus modellező rendszerekben. Mindenki más kvázi lúzer, aki súlyos tízezreket perkált ki olyan architektúra-béli megoldásokra, amiket ki sem használ soha életében. Lehet velem kötözködni, de akkor is EZ VAN.

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák