Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #8369 üzenetére

    Ne haragudj ezt nem veszem be, hogy ha egy program nem indult el, akkor rögtön ment egy friss rendszer, hogy teszteld. Azt meg mindig elfelejted, hogy a tesztekben nem számolnak be hibákról. Két eset van. Vagy te csináltál valamit rosszul, vagy a drivereknek rendeltetésszerű a programhibák generálása, és akkor a tesztekben valamit nagyon elnéznek, hogy sosem látják ezeket.
    Ha low-ra rakod a bump mapingot, akkor bármin végig lehet tolni. Arra kell figyelni, hogy az új hardverek nem támogatnak pár olyan dolgot, ami a DX9-ben benne volt. Ha a játék ezeket használja, akkor szívás van.

    A kilépés az a fagyás egyik formája. A program nem képes tovább működni valamiért. Az elvárható, hogy a Wint ezért ne fagyassza le, de ettől még programon belül fagyásról van szó. Persze, hogy nem segít rajta grafikai beállítás. Ugyanaz a hiba, mint a RepCom-nál. Egyszerűen a hardverből hiányzik az eljárás támogatása. Azt nem tudom, hogy az AMD mit csinált a 11.10-től. Az biztos, hogy rohadtul lassult a játék sebessége. Szinte a negyedére, de végig lehet vinni. A specifikus problémákra specifikus megoldások kellenek, csak nem biztos, hogy megvalósíthatók.
    Nem csodálom, hogy a Muxless átkapcsolást a játékok rühellik. Ez nem jó megoldás. A Virtu ezt csinálja, ahogy az Optimus és a PowerXpress 4.0 is. Mobilba ez kell, hogy a dGPU lekapcsoljon, de asztalira nem ajánlott, mert a játékok nem szeretik. A gémer notikból ezért hagyják ki ezeket a technológiákat szándékosan. Nem jók ezek a szoftveres Muxless átkapcsolások. A Muxed lenne jó, de annak meg a manuális váltás a nyűgje. A hardveres átkapcsolás a legjobb, de azt csak házon belül lehet megcsinálni.

    Ha benthagynák a tesztek az NV-n a PhysX-et, akkor abban a pár játékban messze elhúznának Radeonok. Azért kapcsolják ki, hogy a GeForce sebessége ne csökkenjen a negyedére-ötödére, illetve ezt kívánja az apple-to-apple összehasonlítás is. Ezzel jót csinálnak az NV-vel, mert a PhysX az lezabálja a teljesítményt.
    Milyen csalások vannak driverben? Ezt mindig felhozod, de még nem adtál erre semmilyen képet, ami ezt alátámasztja.

    [link] - itt egy teszt. A HD 6870 a GTX 560 Ti kártyával van egy súlycsoportban. A sima GTX 560 nem téma neki. A HD 6950 az 560 Ti kártyánál is gyorsabb 15%-kal. Lépj ki az álomvilágból a realitás talajára.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák